Våra behandligar

People will stare. Make it worth their while.

Nagelbehandlingar

Vi har ett brett sortiment inom nagelbehandlingar beroende vad Dina naglar behöver för vård. manikyr ingår i alla behandlingar och avslutas med en lättare handmasage med handkräm.

Vi jobbar med gelé och akryl från det världsledande märket CND, vilket material du ska ha bestäms av dina naglar. En skör nagel som lätt skivas passar bättre ihop med akryl som är ett hårdare material, en bra nagel kan ha vilket som helst. Gelé material är ett hår material med ändå flexibelt därför passar det inte en nagel som skivas lätt.

 

Har du sköra naglar som lätt flisas eller går av, kanske är de förstörda av för starka kemikaler då är en IBX behandling att rekommendera. IBX reparerar dina naglar och kräver fler besök varje till varannan vecka tills du är nöjd.

45 min 425kr

 

Shellac är permanent nagellack som passar dig som är nöjd med naglarna men önskar färg på dem, färgen håller från 2 veckor och uppåt beroende på hur du sköter dem.

45 min 425kr

 

Nagelförstärkning passar dig som har önskemål om naglar som ska växa sig långa, men är för sköra för att kunna det på egen hand. Efter ca 4 veckor behöver naglarna rebalanseras och ett nytt besök behövs.

90 min 595kr

105 min 650kr inkl färg, fransk eller annan dekoration

 

Nagelförlängning för dig som har korta naglar och vill få resultat av långa naglar på en gång. Naglarna förlängs med tipp eller mall och rebalansering behövs efter ca 4 veckor. Har du extremt korta naglar kan ett återbesök behövas tidigare.

90 min 695kr

105 min 750kr inkl färg, fransk eller annan dekoratio

 

Nagelbitarprogram för dig som har extremt korta naglar eller är nagelbitare, ett nytt set nagelförlängning appliceras och tre återbesök är inkluderade i priset. Återbesöken görs varje eller varannan vecka, för att det inte ska bli för mycket slitage på dem.

90 min + 3 x 60 min 1.895kr

 

I bland kan det hända att en nagel går av och då kan man så klart komma in för att endast laga denna.

30 min 70kr

 

Borttagning av material tar ca en timma och vi behöver ta betalt för detta. Har du gjort naglar på en NSS salong tar vi inte bort detta material, du får då vända dig till dem eller låta det växa bort.

60 min 295kr

Boka tid

 

Paraffinbad

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet.

Jag startar behandlingen med handbad som mjukar upp händer och nagelband,peelar och sedan får man ”doppa” ner händerna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 5-6-ggr. Sen täcks händerna av plast och därefter stoppas de in i frottevantar. Under 10 minuter får värmen och paraffinbadet ”göra sitt jobb”, vilket är att mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet.

Paraffinet dras av och behandlingen avslutas med en stunds massage med välgörande krämer och en manikyr.

45 min 435kr

75 min 725kr inkl. shellac

Boka tid

 

Fransförlängningar

Fransförlängningar appliceras en och en på en av de naturliga fransarna. Jag är otroligt noggrann och utför arbetet med precision, absolut en frans ska fästas på en naturlig för att inte orsaka skada eller obehag på dig. Exakt lika många fransar ska appliceras på varje öga för att få lika utseende.

Vid volymfransar appliceras flera tunnare fransar på en naturlig, en del tror att det är skadligt att sätta flera på en, men det är när man klistrar ihop flera naturliga fransar som orsakar skada och obehag. Vid rätt mängd och rätt utförande så kan du ha fransförlängningar länge utan att skada dina fransar.

Det krävs dock att du sköter dem och det gör du genom att rengöra dem varje dag med oljefria produkter och en rengöringsduk, ej med bomullsrondeller som släpper ifrån sig små trådar som fastnar i fransarna. Var försiktig med krämer som kan vara feta. Borsta dem varje dag med borsten som du får med dig, de fransar som lossnar gör det för att de har vuxit färdigt som en naturlig del i växtcykeln.

Det första 24-48 timmarna ska du inte blöta dem, basta, träna eller sola solarium eller gå på ansiktsbehandlingar.

Vid påfyllning så räknar jag dina fransar som du har kvar för att säkerställa att jag fyller på så att du får lika många på båda sidorna innan du går från mig, jag sätter på så många som jag hinner på den tid du har bokat.

90 min 975kr
Singelfransar helt set

60 min 750kr
Singelfransar halvt set / prova på

30 min påfyllning 450kr
45 min påfyllning 550kr
60 min påfyllning 650kr

Volymfransar; 2 – 8 fransar fästs en av på dina egna fransar. Vilket ger en volym du inte trodde fanns, resultatet kan fås naturligt eller dramatiskt, beroende på Dina önskemål
150 min 1.295kr
80 min påfyllning 690kr
100 min påfyllning 850kr

Boka tid

 

Lash Lift är äntligen här!

Nu kan jag introducera en behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Ni kanske har långa egna fransar men ingen egen böj? Med detta kan man få era egna fransar att se helt fantastiska ut! (Självklart olika utifrån egna förutsättningar)

Detta är en behandling där vi gör en fransböjning som ger era fransar en fantastisk böj med ett naturligt utseende eller varför inte en extra böj. Det finns olika böjar S, M, L.

Lash Lift kan hålla i hela 12 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 6:e vecka. Testa dig fram vilken tidsintervall som passar dig bäst!

45 min 495kr

60 min 743kr Gå 2 få en för 1/2 priset

60 min 595kr inkl färgning av fransar

75 min 893kr inkl färgning av fransar Gå 2 få en för 1/2 priset

Boka tid

 

 

 

Ansiktsbehandlingar

Professionell hudvård som gör underverk!
Unna Dig en riktigt effektiv hudvårdsbehandling så får Du ett resultat som både Du och Din hud blir lyckliga över. Samtidigt får Du en stunds skön avkoppling, så att hela Du mår bra.

 

Klassiska ansiktsbehandlingar

60 min 595kr
Rengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, ansiktmask samt avslutande produkter.

75 min 695kr
Rengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, ansikts och dekolltgemassage samt ansiktsmask.

90 min 795kr
Rengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, brynplock, ansikt och dekolltagemassage, handmassage samt ansiktsmask.

Skönhetsbarens signaturbehandling 2 timmar 1495kr
En lyxig behandling som inleds med ryggmassage, följt av ansiktsrengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, färgning av fransar och bryn, ansikts och dekolltagemassage samt ansiktsmask.

Quickfix 40 min, 395 kr
Rengöring, peeling, brynfärg inkl brynplock/vaxning.

Ansiktsmassage 30min, 295kr
Rengöring, ansikts och dekolletagemassage samt avslutande produkter

AHA behandling 25 min 395kr/  40 min 450kr
Kurpris 6 ggr 25min /40 min 2250kr/2450kr

Boka tid

 

Massage och Kroppsbehandlingar

Klassisk massage
Massage som rekommenderas för dig som vill ha en ordentlig genomgång av hela kroppen/delar av kroppen, eller om du har problem med något område.
30 min, 350kr
45 min, 480kr
60 min, 590 kr
Hot stone massage 60 min, 750 kr
Avslappningsmassage med varma lavastenar samt väldoftande oljor.
Ryggbehandling 60 min, 595 kr
Rengöring, AHA-peeling, portömning, ryggmassage, mask samt avslutande creme.
Kroppsinpackning 60 min 595kr
Helkroppsscrubb, kroppsinpackning, massage av ansikte och dekolltage samt avslutande produkter.

Boka tid

 

Vaxning

Hela ben inkl. bikinilinje 590kr
Halva ben inkl. knä 350kr
Halva ben inkl. knä samt bikinilinje 450kr
Bikinilinje 250kr
Rygg eller bröst 350kr
Armhåla 250kr
Överläpp/haka 190
Överläpp samt haka 295kr

Tänk på följande

Håret bör vara minst en halv centimeter långt innan vaxning

– Sola ej på 24h efter vaxning

– Peela ej huden på 7 dagar efter vaxning

– Duscha ej på 12h efter vaxning

– Vid vaxning av armhålor använd ej deo på 12h

Boka tid

 

Pedikyr

Klassisk pedikyr60 min 565k
Fotbad, peeling, nagelvård, borttagning av förhårdnader samt fot och
underbensmassage.

Spa pedikyr 90 min 695kr
Fotbad, peeling, nagelvård, borttagning av förhårdnader, längre fot och underbensmassage samt fotinpackning.

Boka tid

 

Diatermi

Borttagning av ytliga kärl

Diatermi är en metod som tar bort ytliga kärl i huden. Det vill säga att man bränner kärlen med en liten tunn engångsnål så att kärlet drar ihop sig. Det bildas sedan en skorpa som faller av efter några dagar och kärlet är borta/kraftigt reducerat.

15 Minuter 300kr
30 Minuter 450kr

Boka tid

 

Micropen

Automatisk mikronålning är en resultatinriktad behandling, med liten inverkan på din vardag. Vid behandlingen används en penna med 9 nålar, som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Detta utlöser en sårläkningseffekt, vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin, som skapar nya hudceller -ny, frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden, som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

MicroPen används som ett framgångsrikt alternativ till kirurgiska ingrepp, laserpeeling och mekanisk hudslipning. Behandlingen används bla för:

-Uppstramning av slapp hud

-Rynkreducering

-Generell hudföryngring

-Minskning av ärr

-Minskning av porer och pigmentfläckar

Konsultation

Innan behandlingen påbörjas genomförs en konsultation. Konsultationen innebär bland annat upprättandet av en behandlingsplan. Det behövs för att få full insikt i ditt individuella problemområde och önskade resultat. I planen får du klarhet i hur många behandlingar som kommer att krävas, vanligtvis 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.

Vad kan man förvänta sig av behandlingen?

Själva utförandet av behandlingen går snabbt och åstadkommer stora förändringar på ärr, bristningar, rynkor och åldrad hud.

Din hud blir röd allt eftersom behandlingen fortlöper och i vissa fall uppstår mycket små blodprickar. Rodnaden är en indikation på att vävnaden stimuleras -att reparations och tillväxtfaktorer med kollagen aktiveras. Lätt svullnad och rodnad kan ske under de första 1-2 dagarna. Lättare fjällning kommer också att ske efter några dagar. Generellt återhämtar sig behandlade områden snabbt från MicroPen

Hemråd vid micropen

– Rör inte det behandlade området på 24 timmar

– Rengör inte området och undvik makeup (även    mineralprodukter) i 24 timmar

– Avstå från bastu & träning i 48 timmar

– Peela inte området på 7 dagar

– Använd solskydd när du vistas i solen

– Undvik brun-utan-sol-produkter i 48 timmar

– Använd de hemvårdsprodukter som du har blivit rekommenderad

Priser

I alla behandlingar ingår rengöring, AHA-syra samt ansiktsmask.

Ansikte 45min 1295kr

Ansikte samt hals 50min 1395kr

Ansikte, hals samt dekoltage 60min 1595kr

Boka tid

 

Makeup

Vardagsmakeup 45 min, 395 kr
Fest make-up 60min 595kr
Brudsminkning 70min 795kr
Makeup konsultation inkl produkter för hela summan 495kr

Boka tid