fbpx

Fransförlängning

Singelfransar

Vid en fransförlängning appliceras fransar en och en på de naturliga fransarna. Arbetet görs på ett noggrant sätt med precision. Endast en frans fästs på en naturlig för att inte orsaka skada eller obehag på dig. Exakt lika många fransar appliceras på varje öga för att få lika utseende.

 

Volymfransar

Vid volymfransar appliceras flera tunnare fransar på en naturlig frans. Det är inte skadligt att sätta flera fransar på en frans, men om flera av dina naturliga fransar klistras ihop med varandra så orsakar det skada och obehag. Vid rätt mängd och rätt utförande så kan du ha fransförlängningar länge utan att skada dina egna fransar.

 

Efter behandlingen

Det krävs dock att du sköter fransarna och det gör du genom att rengöra dem varje dag med oljefria produkter och en rengöringsduk, ej med bomullsrondeller som släpper ifrån sig små trådar som fastnar i fransarna. Var försiktig med krämer som kan vara feta. Borsta fransarna varje dag med borsten som du får med dig, de fransar som lossnar gör det för att de har vuxit färdigt som en naturlig del i växtcykeln.

Det första 24-48 timmarna ska du inte blöta fransarna, basta, träna, sola solarium eller gå på ansiktsbehandlingar.

Vid påfyllning så räknar vi dina fransar som du har kvar för att säkerställa att vi fyller på så att du får lika många på båda sidorna innan du går från oss. Vi sätter på så många som vi hinner under den tid du har bokat.

Se aktuella priser och lediga tider i vårt bokningssystem eller ring 0141-41400.