fbpx

Nagelbehandlingar

Vi har ett brett sortiment inom nagelbehandlingar beroende på vad dina naglar behöver för vård. Manikyr ingår i alla behandlingar och avslutas med en lättare handmassage med handkräm.

Vi jobbar med gelé och akryl från det världsledande märket CND. Vilket material du ska ha bestäms av dina naglar. En skör nagel som lätt skivas passar bättre ihop med akryl som är ett hårdare material medan en bra nagel kan ha vilket som helst. Gelé är ett hår material med ändå flexibelt och därför passar det inte en nagel som skivas lätt.

 

Shellac

Shellac är ett permanent nagellack som passar dig som är nöjd med naglarna men önskar färg på dem. Färgen håller från 2 veckor och uppåt beroende på hur du sköter dem.ande krämer och en manikyr.

 

 

Nagelförstärkning

Nagelförstärkning passar dig som har önskemål om naglar som ska växa sig långa men är för sköra för att kunna det på egen hand. Efter ca 4 veckor behöver naglarna rebalanseras och ett nytt besök behövs.

 

Nagelförlängning

Nagelförlängning för dig som har korta naglar och vill få resultat av långa naglar på en gång. Naglarna förlängs med tipp eller mall och rebalansering behövs efter ca 4 veckor. Har du extremt korta naglar kan ett återbesök behövas tidigare.

 

 

 

 

 

Nagelbitarprogram

Nagelbitarprogram för dig som har extremt korta naglar eller är nagelbitare, ett nytt set nagelförlängning appliceras och tre återbesök är inkluderade i priset. Återbesöken görs varje eller varannan vecka, för att det inte ska bli för mycket slitage på dem.

 

Laga en nagel

Ibland kan det hända att en nagel går av och då kan man så klart komma in för att endast laga denna.

 

Borttagning av material

Borttagning av material tar ca en timma och vi behöver ta betalt för detta. Har du gjort naglar på en NSS salong tar vi inte bort detta material. Du får då vända dig till dem eller låta det växa bort.

 

Paraffinbad

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl.a. för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Behandlingen har även en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet.

Jag startar behandlingen med ett handbad som mjukar upp händer och nagelband, peelar och sedan får man doppa ner händerna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 5-6-ggr. Sen täcks händerna av plast och därefter stoppas de in i frottévantar. Under 10 minuter får värmen och paraffinbadet verka och mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet.

Paraffinet dras sedan av och behandlingen avslutas med en stunds massage med välgörande krämer och en manikyr.

 

Se aktuella priser och lediga tider i vårt bokningssystem eller ring 0141-41400.