fbpx

Permanent hårborttagning

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.66″ background_image=”http://skonhetsbaren.eu/wp-content/uploads/2018/07/Laser-Skönhetsbaren.jpg” custom_padding=”200px|||”][et_pb_row _builder_version=”3.0.66″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.66″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Permanent hårborttagning

Oönskad hårväxt kan bero på ålder eller förändringar i hormonbalansen. Vi använder oss av den senaste tekniken för att ta bort oönskad hårväxt med hjälp av laser.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” _builder_version=”3.0.66″ background_image=”http://skonhetsbaren.eu/wp-content/uploads/2016/05/GoldLineBreak.png” background_size=”initial” background_position=”top_center”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.66″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Permanant hårborttagning

Laser (Elysion Pro) vs IPL – vad är skillnaden?

Elysion Pro tillhör den senaste generationen av diodlaser. Den metoden ger en betydligt bättre effekt än de mer traditionella IPL-systemen.

Skillnaden mellan IPL och Elysion Pro är att Elysion Pro har exakt rätt pulslängd och arbetar enbart med hjälp av den våglängd som är optimerad för så effektiv hårborttagning som möjligt. Det gör Elysion Pro till en mycket kraftfull och effektiv behandlingsmetod och är till skillnad från IPL helt smärtfri.

 

Innan behandling

Konsultation

Du får en personlig konsultation där vi tillsammans går igenom dina funderingar och önskemål.

Baserat på det rekommenderas du därefter den behandling som är bäst lämpad för just dig, och du får även all information du behöver angående behandlingen och hur denna kommer att gå till.

För hårborttagning krävs det en serie av upprepade behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat. I samband med konsultationen får du även information angående detta av din behandlare.

 

På behandlingsdagen

Rakning innan behandling

Det hår som ska tas bort ska med fördel rakas av innan du kommer in för behandling. Viktigt att tänka på är att man inte vaxar, plockar eller bleker håren på sex veckor innan en behandling, då lasern endast har en möjlighet att påverka de hårsäckar som innehåller pigmenterade hårstrån.

Skonsam behandling

Laserpulserna kan kännas som små stick men i övrigt är behandlingen skonsam och inte alls smärtsam. Hur lång tid behandlingen tar beror på hur stort område som ska behandlas, och ett mindre område tar endast några få minuter.

 

Efter behandling

6-8 behandlingar

Antalet behandlingar som behövs varierar beroende på var på kroppen behandlingen ska utföras, och vilken hår- och hudtyp du har. Vanligtvis krävs sex till åtta behandlingar för att nå ett fullgott resultat och det ska helst gå cirka fyra till åtta veckor mellan varje behandlingstillfälle.

 

Undvik:

  • Solexponering, framförallt de närmaste veckorna före eller efter en behandlingen.
  • Intensiv träning som orsakar svettning
  • Bastubad inom de närmaste 3 dagarna.
  • Bada i simhall de närmaste 3 dagarna.

 

 

Permanent Hårborttagning med Laser

Ansikte
Hela ansiktet 900kr
Överläpp 400kr
Haka 400kr
Hals 400kr
Överläpp + Haka 700kr
Kinder inkl. polisonger 450kr
Mellan ögonbryn 250kr

Armar
Halva 900kr
Hela 1250kr
Armhåla 750kr
Axlar 600kr
Händer 250kr

Ben
Halva 1250kr
Hela 2000kr
Bikini + Hela ben 2450kr
Bikinilinje 900kr
Fötter & Tår 250kr
Rumpa 500kr

Bröst & Mage
Bröst 1000kr
Bröst & Mage 1750kr
Bröstvårtor 450kr
Mage 1000kr
Navelsträng 500kr

Rygg
Nacke 350kr
Rygg 1950kr
Rygg & Axlar 2200kr
Rygg, Axlar & Nacke 2450kr

 

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.66″ button_text=”Boka tid” button_url=”https://www.timecenter.se/skonhetsbaren/” url_new_window=”off” button_alignment=”center” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#000000″ button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_bg_color_hover=”#000000″ button_letter_spacing_hover=”0″ button_on_hover=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]