fbpx

Fransar & Bryn

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.66″ background_image=”http://skonhetsbaren.eu/wp-content/uploads/2018/07/Fransar-bryn-Skönhetsbaren.jpg” custom_padding=”200px|||”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.66″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Fransar & Bryn

Unna dig riktigt vackra fransar eller bryn som formar ditt ansikte, samtidigt får du en stunds skön avkoppling, så att hela du mår bra.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” _builder_version=”3.0.66″ background_image=”http://skonhetsbaren.eu/wp-content/uploads/2016/05/GoldLineBreak.png” background_size=”initial” background_position=”top_center”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.66″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Fransförlängningar

Vid en fransförlängning appliceras fransar en och en på de naturliga fransarna. Arbetet görs på ett noggrant sätt med precision. Endast en frans fästs på en naturlig för att inte orsaka skada eller obehag på dig. Exakt lika många fransar appliceras på varje öga för att få lika utseende.

Vid volymfransar appliceras flera tunnare fransar på en naturlig frans. Det är inte skadligt att sätta flera fransar på en frans, men om flera av dina naturliga fransar klistras ihop med varandra så orsakar det skada och obehag. Vid rätt mängd och rätt utförande så kan du ha fransförlängningar länge utan att skada dina egna fransar.

Det krävs dock att du sköter fransarna och det gör du genom att rengöra dem varje dag med oljefria produkter och en rengöringsduk, ej med bomullsrondeller som släpper ifrån sig små trådar som fastnar i fransarna. Var försiktig med krämer som kan vara feta. Borsta fransarna varje dag med borsten som du får med dig, de fransar som lossnar gör det för att de har vuxit färdigt som en naturlig del i växtcykeln.

Det första 24-48 timmarna ska du inte blöta fransarna, basta, träna, sola solarium eller gå på ansiktsbehandlingar.

Vid påfyllning så räknar vi dina fransar som du har kvar för att säkerställa att vi fyller på så att du får lika många på båda sidorna innan du går från oss. Vi sätter på så många som vi hinner under den tid du har bokat.

 

Fransförlängning

90 min 975kr
Singelfransar helt set

60 min 750kr
Singelfransar halvt set / prova på

45 min påfyllning 550kr
60 min påfyllning 650kr

 

Volymfransar

2 – 8 fransar fästs en av på dina egna fransar. Vilket ger en volym du inte trodde fanns, resultatet kan fås naturligt eller dramatiskt, beroende på Dina önskemål

120 min 1.295kr
80 min påfyllning 690kr
100 min påfyllning 850kr

 

Lash Lift

Nu kan vi introducera en behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Ni kanske har långa egna fransar men ingen fin böj? Med Lash Lift kan dina egna fransar se helt fantastiska ut! (Observera att resultatet varierar beroende på dina förutsättningar)

Lash Lift är en behandling där vi gör en fransböjning som ger era fransar en fantastisk böj med ett naturligt utseende eller varför inte en extra böj. Det finns olika böjar S, M, L.

Lash Lift kan hålla i hela 12 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 6:e vecka. Testa dig fram vilken tidsintervall som passar dig bäst!

 

Lash Lift

60 min 495kr

75 min 595kr inkl färgning av fransar

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.66″ button_text=”Boka tid” button_url=”https://www.timecenter.se/skonhetsbaren/” url_new_window=”off” button_alignment=”center” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#000000″ button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_bg_color_hover=”#000000″ button_letter_spacing_hover=”0″ button_on_hover=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.66″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

 

 

Ögonbryn

 

Färgning av bryn

Enbart färgning

15 min 190kr

 

Färga och forma

30 min 295kr

 

Forma med vax & pincett

190kr

 

Färga & forma + Färga fransar

395kr

 

Ögonbryn LoLa = 3D skulptering

450 kr

 

Ögonbryn Brow Perfect – Strå för stråteknik

450 kr

 

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.66″ button_text=”Boka tid” button_url=”https://www.timecenter.se/skonhetsbaren/” url_new_window=”off” button_alignment=”center” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#000000″ button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_bg_color_hover=”#000000″ button_letter_spacing_hover=”0″ button_on_hover=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]