Fransar & Bryn

Unna dig riktigt vackra fransar eller bryn som formar ditt ansikte, samtidigt får du en stunds skön avkoppling, så att hela du mår bra.

 

Fransförlängningar

Fransförlängningar appliceras en och en på en av de naturliga fransarna. Jag är otroligt noggrann och utför arbetet med precision, absolut en frans ska fästas på en naturlig för att inte orsaka skada eller obehag på dig. Exakt lika många fransar ska appliceras på varje öga för att få lika utseende.

Vid volymfransar appliceras flera tunnare fransar på en naturlig, en del tror att det är skadligt att sätta flera på en, men det är när man klistrar ihop flera naturliga fransar som orsakar skada och obehag. Vid rätt mängd och rätt utförande så kan du ha fransförlängningar länge utan att skada dina fransar.

Det krävs dock att du sköter dem och det gör du genom att rengöra dem varje dag med oljefria produkter och en rengöringsduk, ej med bomullsrondeller som släpper ifrån sig små trådar som fastnar i fransarna. Var försiktig med krämer som kan vara feta. Borsta dem varje dag med borsten som du får med dig, de fransar som lossnar gör det för att de har vuxit färdigt som en naturlig del i växtcykeln.

Det första 24-48 timmarna ska du inte blöta dem, basta, träna eller sola solarium eller gå på ansiktsbehandlingar.

Vid påfyllning så räknar jag dina fransar som du har kvar för att säkerställa att jag fyller på så att du får lika många på båda sidorna innan du går från mig, jag sätter på så många som jag hinner på den tid du har bokat.

 

Fransförlängning

90 min 975kr
Singelfransar helt set

60 min 750kr
Singelfransar halvt set / prova på

30 min påfyllning 450kr
45 min påfyllning 550kr
60 min påfyllning 650kr

 

Volymfransar

2 – 8 fransar fästs en av på dina egna fransar. Vilket ger en volym du inte trodde fanns, resultatet kan fås naturligt eller dramatiskt, beroende på Dina önskemål

150 min 1.295kr
80 min påfyllning 690kr
100 min påfyllning 850kr

 

Lash Lift

Nu kan jag introducera en behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Ni kanske har långa egna fransar men ingen egen böj? Med detta kan man få era egna fransar att se helt fantastiska ut! (Självklart olika utifrån egna förutsättningar)

Detta är en behandling där vi gör en fransböjning som ger era fransar en fantastisk böj med ett naturligt utseende eller varför inte en extra böj. Det finns olika böjar S, M, L.

Lash Lift kan hålla i hela 12 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 6:e vecka. Testa dig fram vilken tidsintervall som passar dig bäst!

 

Lash Lift

45 min 495kr

60 min 743kr Gå 2 få en för 1/2 priset

60 min 595kr inkl färgning av fransar

75 min 893kr inkl färgning av fransar. Gå 2 få en för 1/2 priset

Microblading

Microblading är den senaste tekniken inom kosmetisk tatuering, vilket resulterar i en semi permanet make up. Resultatet blir väldigt naturligt och det kan vara svårt att urskilja dina egna strån från stråna som vi ytligt ristat på huden i hårliknande linjer.
Innan behandling påbörjas kommer jag tillsammans med dig att skissa fram den form som du känner dig nöjd med och välja en av mina 10 nyanser som passar bäst, därefter påbörjas själva behandlingen. Färgen håller mellan 6 och 18 månader beroende på hudtyp, pigment och skötsel.

Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstantera om det är möjligt att genomföra behandlingen eller ej.

Obs!
Återbesöket bör bokas samtidigt som nysettet, då att du annars riskerar att inte hitta en ledig tid och gå miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har gjort din tatuering och ska bokas senast x månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du bokar ditt återbesök senare än x månader efter din tid första tid kommer det att kosta 700.kr. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad och du kommer att få betala för ditt nästa besök.

 

Microblading

1 timme och 30 min 3500kr

Microblading återbesök inom 6 månader

Återbesök på microblading, tidigast 6 veckor efter första besöket. Senast 6 månader efter den första behandlingen. Är du osäker när du gjorde ditt senaste besök kontakta vår personal.
60 min 1500kr

Microblading återbesök inom 12-18 månader

Återbesök på microblading, Senast 18 månader efter den första behandlingen. Är du osäker när du gjorde ditt senaste besök kontakta vår personal.
1 timme och 30 min 2400kr

 

Ögonbryn

 

Färgning av bryn

Enbart färgning

15 min 190kr

 

Färga och forma

30 min 295kr

Forma med vax & pincett

190kr

 

Färga & forma + Färga fransar

395kr

 

Ögonbryn LoLa = 3D skulptering

450 kr

 

Ögonbryn Brow Perfect – Strå för stråteknik

450 kr