fbpx

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en riktigt effektiv hudvårdsbehandling så får du ett resultat som både du och din hud blir lyckliga över. Samtidigt får du en stunds skön avkoppling, så att hela du mår bra.

 

 

 

Ansiktsbehandlingar

Klassiska ansiktsbehandlingar

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling med AHA-syror, ånga, portömning, massage, mask och fuktkräm.
60 min 650kr
inkl. ansikts- och dekolletagemassage. 75 min 750kr
inkl. färgning och formning av bryn. 75 min 850kr
inkl. färgning av fransar samt färgning och formning av bryn. 90 min 950kr

Dermalogica ProSkin 30
Skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. En högintensiv behandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade resultat.
30 min 595kr

Dermalogica ProSkin 60
Den ultimata behandlingen. Med våra mest avancerade produkter skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat!
60 min 995kr

Quickfix 
Rengöring, peeling, brynfärg inkl brynplock/vaxning.
30 min 395 kr

Hudanalys
Hudterapeuten rengör din hud och gör sedan en grundlig hudanalys. Avslutar med behandlande crème och går igenom vilka produkter som passar din hud.
30 min 350kr (Kostnadsfritt vid köp av hudvårdsprodukter för minst 350kr)

Ansiktsmassage 
Rengöring, ansikts och dekolletagemassage samt avslutande produkter.
30min 350kr

 

Skönhetsbarens LYX-behandlingar

Kombobehandling inkl. ett glas bubbel och färsk frukt/bär

Lilla Silverpaketet
En lyxig behandling som inleds med 50 minuters ryggmassage och följs upp av en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, ånga, portömmning, ansiktsmask, hudanalys samt färgning och formning av ögonbryn. Avslutas med skalp- och dekolletagemassage.
120 minuter 1.495kr

Stora Silverpaketet 
En lyxig behandling från topp till tå, inleds med en fotbehandling, fotbad, peeling och borttagning av förhårdnader samt tånagelvård. 30 minuters ryggmassage och avslutas med en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, ånga, portömmning samt färgning och formning av bryn. Avslutas med skalp- och dekolletagemassage.
150 minuter 1.695kr

Guldpaketet
En härlig helkroppsbehandling som inleds med en helkroppspeeling därefter bäddas kroppen in i en slimmande inpackning som mjukar upp leder och muskler, under tiden får du en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, ånga, portömmning samt färgning och formning av bryn. Avslutas med skalp- och dekolletagemassage.
120 minuter 1.895kr

 

Dermapen

NYHET Dermapen 4 är äntligen här!
Dermapen 4 har 16 nålar som gör microhål i huden och stimulerar kroppens produktion av kollagen. Behandlingarna blir mer komfortabla och ger snabbare resultat än sin föregångare. Dermapen 4 kan bidra till att bromsa ålderstecken och föryngra huden, jämna ut pigment, förminska porer och förbättra strukturen. Huden blir mjuk och får en helt ny lyster. Vi behandlar alla hudtyper, hudfärger, kön, ålder och årstid. Effekten kan jämföras med en fraktionerad laserbehandling med kortare återhämtningstid. Kroppen fortsätter uppbyggnaden av huden i flera månader efter behandlingen.
Ögon eller Mun eller Näsa 895kr
Ögon och Mun 1195kr
Kinder (acneärr) 1095kr
Ansikte 1795kr
Ansikte och hals 1895kr
Ansikte, hals och dekolletage 1995kr

 

Acnebehandling på rygg

Rengöring, AHA-peeling, portömning, ryggmassage, mask samt avslutande creme.

60 min, 650 kr