fbpx

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en riktigt effektiv hudvårdsbehandling så får du ett resultat som både du och din hud blir lyckliga över. Samtidigt får du en stunds skön avkoppling, så att hela du mår bra.

 

 

 

Ansiktsbehandlingar

Klassiska ansiktsbehandlingar

Rengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, ansiktmask samt avslutande produkter.
60 min 595kr

Rengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, ansikts och dekolltgemassage samt ansiktsmask.
75 min 695kr

Rengöring, hudanalys, djuprengöring, peeling med AHA syror, porrengöring, brynplock, ansikt och dekolltagemassage, handmassage samt ansiktsmask.
90 min 795kr

Quickfix 
Rengöring, peeling, brynfärg inkl brynplock/vaxning.
30 min 395 kr

Ansiktsmassage 
Rengöring, ansikts och dekolletagemassage samt avslutande produkter.
30min 295kr

AHA behandling
25 min 395kr
40 min 450kr

Kurpris 6 ggr 25 min/40 min 2250kr/2450kr

 

Skönhetsbarens LYX-behandlingar

Kombobehandling inkl. ett glas bubbel och färsk frukt/bär

Lilla Silverpaketet
En lyxig behandling som inleds med 50 minuters ryggmassage och följs upp av en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, ånga, portömmning, ansiktsmask, hudanalys samt färgning och formning av ögonbryn. Avslutas med skalp- och dekolletagemassage.
120 minuter 1.495kr

Stora Silverpaketet 
En lyxig behandling från topp till tå, inleds med en fotbehandling, fotbad, peeling och borttagning av förhårdnader samt tånagelvård. 30 minuters ryggmassage och avslutas med en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, ånga, portömmning samt färgning och formning av bryn. Avslutas med skalp- och dekolletagemassage.
150 minuter 1.695kr

Guldpaketet
En härlig helkroppsbehandling som inleds med en helkroppspeeling därefter bäddas kroppen in i en slimmande inpackning som mjukar upp leder och muskler, under tiden får du en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, ånga, portömmning samt färgning och formning av bryn. Avslutas med skalp- och dekolletagemassage.
120 minuter 1.895kr

 

Dermapen

NYHET Dermapen 4 är äntligen här!
Dermapen 4 har 16 nålar som gör microhål i huden och stimulerar kroppens produktion av kollagen. Behandlingarna blir mer komfortabla och ger snabbare resultat än sin föregångare. Dermapen 4 kan bidra till att bromsa ålderstecken och föryngra huden, jämna ut pigment, förminska porer och förbättra strukturen. Huden blir mjuk och får en helt ny lyster. Vi behandlar alla hudtyper, hudfärger, kön, ålder och årstid. Effekten kan jämföras med en fraktionerad laserbehandling med kortare återhämtningstid. Kroppen fortsätter uppbyggnaden av huden i flera månader efter behandlingen.
Ögon/Mun 595kr
Ögon och Mun 895kr
Kinder (acneärr) 795kr
Ansikte 1495kr
Ansikte och hals 1595kr
Ansikte, hals och dekolletage 1695kr
Kurpris – 6 behandlingar, betala för 5

 

Ryggbehandling

Rengöring, AHA-peeling, portömning, ryggmassage, mask samt avslutande creme.

60 min, 595 kr