fbpx

Vår personal

Vi gör alltid vårt allra yttersta för att din vistelse på vår salong ska bli så behaglig som möjligt. Och att du alltid ska känna dig nöjd och belåten när du lämnar oss.

 

 

Dagny Karlsson, Nagelterapeut & Fransstylist

Började som nagelterapeut 2009 för att sedan gå vidare till fransstylist. Efter 3 olika fransstylistutbildningar och flera olika brynutbildningar gick hon lärarutbildning i London och kan nu titulera sig som internationell lärare inom fransar och ögonbryn. På Skönhetsbaren utför hon nagelbehandlingar såsom förlängning, förstärkning och gelélack, fransförlängningar och permanent fransböjning (lash lift), färgar och formar ögon bryn, tatuerar ögonbryn (microblading) samt hårborttagning med laser.

 

Viktoria Andersson, Laserspecialist

Utbildad fransstylist och laserspecialist. Arbetar främst med hårborttagning med laser.

 

Josefin Spångberg, Auktoriserad Hudterapeut

Josefin är auktoriserad hudterapeut och har gått sin utbildning på Elisabethskolan i Stockholm.För henne är det viktigt att du som kund känner dig trygg och säker, därför är hon medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

Hud, hudvård och att hjälpa människor har länge varit en stor passion för henne så därför brinner hon extra för att hjälpa just dig med tips och råd om hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt, att må bra, och kunna koppla av för en stund.

 

Lydia, Legitimerad Sjuksköterska & Injektionsbehandlare

Legitimerad sjuksköterska och utbildad injektionsbehandlare genom Inject Academy i Stockholm. Förutom att jag arbetar med fillers och botox, jobbar jag även som sjuksköterska inom kommun. Det viktigaste för mig är att du som patient ska känna dig trygg och säker när du bokar en injektionsbehandling hos mig.