fbpx

Vår personal

Vi gör alltid vårt allra yttersta för att din vistelse på vår salong ska bli så behaglig som möjligt. Och att du alltid ska känna dig nöjd och belåten när du lämnar oss.

 

 

 

Dagny Karlsson, stylist

Började som nagelterapeut 2009 för att sedan gå vidare till fransstylist. Efter 3 olika fransstylistutbildningar och flera olika brynutbildningar gick hon lärarutbildning i London och kan nu titulera sig som internationell lärare inom fransar och ögonbryn. På Skönhetsbaren utför hon nagelbehandlingar såsom förlängning, förstärkning och gelélack, fransförlängningar och permanent fransböjning (lash lift), färgar och formar ögon bryn, tatuerar ögonbryn (microblading) samt hårborttagning med laser.

 

Viktoria Andersson, laserspecialist

Utbildad fransstylist och laserspecialist. Arbetar främst med hårborttagning med laser.

 

Anna Ivarsson, hudterapeut

Cidesco certifierad hudterapeut och har påbörjat utbildning till dermalogica expert inom hudvård. På salongen svarar hon på alla frågor om hudvård samt rekommenderar produkter för hemvård, utför flera olika sorters ansiktsbehandlingar, massage, lash lift behandling, färgar och formar ögonbryn samt hårborttagning med vax. Har du problem med acne på andra ställen än ansiktet, ex rygg så är det Anna som tar hand om dig.

 

Eva Eriksson, massör

Utbildad friskvårdsmassör och diplomerad friskvårdskonsult. Utbildade sig på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, som har ett gott anseende. Har du ont i kroppen och är i behov av massage så är det Eva som tar hand om dig.