fbpx

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en riktigt effektiv hudvårdsbehandling så får du ett resultat som både du och din hud blir lyckliga över. Samtidigt får du en stunds skön avkoppling, så att hela du mår bra.

Vi erbjuder en mängd olika ansiktsbehandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud. Så oavsett om du bara vill ha en uppfräschning av huden eller hjälp med ett specifikt hudproblem så skräddarsyr vi din behandling för det.

 

Hudanalys

Under en hudanalys kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt.

 

Quick fix

En Dermalogica express behandling med fokus på problemområden. Välj mellan t.ex. fuktboost, peeling, djuprengörande, anti-age eller lugnande behandling.

 

Klassisk Ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr alltid våra ansiktsbehandlingar efter dina behov. I denna behandling ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, portömning, mask och avslutande produkter som anpassas efter din hud. Ansikts- och dekolletagemassage, färgning och formning av bryn eller färgning av fransar kan väljas till.

 

Dermalogica ProSkin 30

Detta är en skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. En högintensiv behandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.

 

Dermalogica ProSkin 60

Den ultimata behandlingen med våra mest avancerade produkter skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat!

 

AHA behandling

Rengöring, AHA peeling samt avslutande produkter. Speciellt för pigmenteringar, acnebenägen, solskadad hud, förstorade porer samt fina linjer och rynkor. För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 gånger.

Se aktuella priser och lediga tider i vårt bokningssystem eller ring 0141-41400.